16.09.2010

În faţa obiectivului

Publicat de Crina Barbu la 16:31



În luna iulie am făcut o şedinţă foto cu ocazia împlinirii unui an de când eu şi Vlad suntem împreună. Ne-am gândit că noi suntem mereu în spatele obiectivului asa că de "ziua noastră" am vrut sa fim şi noi modele, iar George Panait, un bun prieten şi coleg de breasla de-al lui Vlad   ne-a ajutat cu fotografiile.Şi cum cu această ocazie am realizat şi un machiaj pe care am vrut să vi-l prezit, am horătât să postez şi câteva din pozele de la această şedinţă foto care are şi o poveste:
O domnişoară firavă şi neajutorată rămâne cu maşina în mijlocul drumului. Încercând să afle care este cauza pentru care nu îi mai  porneşte maşina, se apucă sa investigheze, desi habar nu avea ce sunt toate chestiile alea de sub capotă.

    
Fără a bănui ceva, de undeva din departare este admirata de catre un motociclist care se plimba prin împrejurimi şi care s-a oprit sa o ajute :


În curând acesta se apropie şi hotărăşte să-i dea o mână de ajutor invocând că el se pricepe mult mai bine. După numai câteva minute reuseşte să o strice şi mai tare dezmembrând pompa de apă şi creând un soc domişoarei disperate



Realizând că maşina oricum nu mai poate fi reparată, hotărăsc să o abandoneze în mijlocul pustietăţii şi se îndreaptă către motor unde au loc câteva momente de tandreţe


Nu după mult timp se echipează amândoi şi pornesc la o plimbare cu motorul, uitand de masina stricată si bucurandu-se de ziua frumoasă în care s-au întâlnit


Şi-am încălecat pe o şea şi v-am pus povestea aşa...


Acestea fiind spuse să trecem la tipul de make-up pe care vreau să vi-l prezint

Deoarece am ochii oarecum adânciţi iar culorile închise nu mă avantajează in acelaşi timp îmi place foarte multstilul Smokey eyes, am încercat să fac un fel de make-up care ar fi o o deviere de la acest tip prin  folosirea unor culori metalice, adaptat ţinutei şi momentului din zi.

Am conturat foarte bine ochii cu creion negru iar pe pleoape am folosit nuanţe de gri metalizat atât închise cât şi mai deschise pornind de la alb în colţul interior al ochiului ajungând până la negru în cel exterior.Deşi nu este un smokey eyes clasic, cu siguranţă este singurul care "mă prinde".


Pentru restul feţei am optat pentru un machiaj destul de light având în vedere că eram în mijlocul zilei iar ochii era destul de mult evidenţiaţi. Fardul de obraz este unul discret, roz iar rujul lipseşte cu desăvârşire :))
Vă las să priviţi încâ o poză care mie mi-a placut f mult (dar nu mai mult decat prima, care este preferata mea din această şedinţă foto), şi sper că am reuşit cu această postare să ma apropii şi mai mult de voi, cititoarele blogului.


Make-up by : Crina Barbu

4 comentarii:

Unknown on 17 septembrie 2010 la 13:20 spunea...

sunt minunate fotografiile! La multi ani impreuna!

si eu mai am o luna si un pic pana implinesc 6 ani cu iubi; trebuie sa ma gandesc la ceva pe masura:)

Crina Barbu on 17 septembrie 2010 la 13:23 spunea...

Multumesc :*
Voi sunteti mai mari.La multi ani si voua!

Anonim spunea...

ce tare e povestea :D

Crina Barbu on 17 septembrie 2010 la 16:56 spunea...

Multumesc Marian :D

Related Posts with Thumbnails
www.crinashop.ro.
 

make-up by Crina Barbu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates