22.07.2010

Blue eyes make-up

Publicat de Crina Barbu la 12:35

    Alexandra şi-a dorit un machiaj discret dar care să-i scoată în evidenţă ochii ei albaştrii şi de asemenea să se potrivească cu ţinuta pe care a ales-o pentru nunta la care a fost invitată. Analizând toate aceste aspecte am optat să realizez un machiaj de seară, nu strident, în armonie cu personalitatea modelului. Am folosit nuanţe de auriu, bej şi maro, sidefate iar conturul cu negru doar jos pe partea interioară a ochiului, nefiind indicat mai mult de atât în cazul unor ochi destul de micuţi ca aceştia.


    Pentru persoanele cu ochii albastrii si la fel ca ai alexandrei este recomandat să folosească nuanţe de portocaliu, cupru, maro, auriu, bleu-marin şi să fie bine conturaţi si rimelaţi. În special pentru vara aceasta vă recomand nuanţele de auriu în special pentru fardul de obraz dar si pentru cel de ochii, creînd astfel un look "sun kissed", foarte la modă în perioada asta.


 Vă las acum să urmăriţi câteva din etapele realizării acestui machiaj :







Make-up by : Crina Barbu
Foto by : Vlad Goae 


 

2 comentarii:

Make-up by Dina on 13 august 2010 la 13:18 spunea...

superb!! chiar ai reusit sa ii scoti ochii in evidenta cu adevarat !

Raluca Gabriela on 16 august 2010 la 15:16 spunea...

Pe www.g-abri-elle.blogspot.com am pus o postare noua, s-ar putea sa te intereseze, check in!
Te pup! Gabriela

Related Posts with Thumbnails
www.crinashop.ro.
 

make-up by Crina Barbu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates