23.10.2011

Machiaj pentru cununie civila

Publicat de Crina Barbu la 15:04
În continuare vă prezint un machiaj foarte light și discret, așa cum a fost cerut, potrivit pentru persoane care nu sunt obișnuite cu ceva strident sau cu machiajul în general.
Cererea a fost formulată sub forma : "vreau un machiaj profesional ca să arat bine, dar nu vreau sa iasă deloc în evidență". 


Drept urmare am realizat un machiaj care să acopere imperfecțiunile, tenul să arate perfect  , ochii foarte puțin conturați cu eyeliner și machiați în culori calde de crem și maro deschis și genele bine rimelate. Pe pomeți am folosit tonuri subtile de piersică iar pe buze un ruj roz la fel de apropiat de culoarea naturală.


Deși nu sunt adepta unui look atât de subtil, recunosc că i se potrivea foarte bine iar acesta este cel mai important lucru. Pentru ca persoana machiată sa se simtă bine într-o zi atat de importantă , e necesar să se realizeze machiajul asa cum și-l doreste si cum îl vede ea potrivit pentru sine.


Foto by: Vlad Goae

*mai multe fotografii de la cununie



Produsele folosite in realizarea acestui machiaj le gasiti pe www.crinashop.ro

Pentru față:
- baza de machiaj 
- paleta anticearcan
fond de ten nuanta bej natural
- paleta pudra 

Pentru ochi si buze
 - creion de ochi maro
paleta farduri - 88 culori Metal Mania


trusa de pensule - 32 pensule Starter Kit




 make-up make up makeup profesional make-up machiaj profesional Constanta, machiaj de seara machiaj de zi machiaj de mireasa Constanta machiaj de ocazie Constanta machiaj fantezie make-up de zi make-up de seara make-up mireasa Constanta demonstratie make-up ,machiaje gene false tarif machiaj Constanta pret machiaj preturi machiaj Constanta

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
www.crinashop.ro.
 

make-up by Crina Barbu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates