21.06.2010

Christina Aguilera inspired make-up

Publicat de Crina Barbu la 20:22
Tânăra mămică Christina Aguilera demonstrează că încă este un trendsetter şi revine cu un nou videoclip “Not myself tonight” în care promovează un “naughty girl look”. Alături de Lady Gaga, ea readuce în prim plan stilul lui Marilyn Monroe adaptat secolului 21. Pielea arsă de solar este acum înlocuită cu cea albă ca laptele pusă în evidenţă de ochii foarte bine conturaţi şi buze rosii.


Inspirându-ne din prima ipostază în care Christina Aguilera apare în ultimul ei videoclip, am cautat un model autohton care să ne ducă cu gandul la muza noastră : blondă, pielea albă şi privirea angelică peste care să aplicăm imaginea sexy şi rea. 


Stilul de machiaj ales este “ cut crease ” care presupune ca pleoapa mobilă să fie machiată cu o culoare foarte deschisă (nu e neapărat o regulă), chiar cu alb şi pusă in evidenţă cu o linie perfectă deasupra, cu o nuanţă mai închisă sau chiar cu negru. Noi am redat machiajul Christinei, dar prezentat într-o viziune proprie : pleoapa machiată cu un gri deschis, metalizat şi apoi evidenţiat cu o linie neagră, trasată imediat deasupra şi apoi blenduită în sus. Pentru o mai multă intensitate a privirii, am conturat ochii cu negru şi am aplicat gene false asemanatoare celor din imaginea care ne-a inspirat. Pomeţii sunt foarte puţin evidentiati, fără blush sau iluminator, doar uşor conturaţi pentru a crea impresia de adâncime.


Look-ul ales ne oferă o imagine în care nu numai ochii sunt evidenţiaţi printr-o foarte bună conturare, dar şi buzele colorate cu un roşu inchis, spre vişiniu, ne duce cu gandul la frumuseţile anilor ’60.

 Rezultatul şedinţei foto : 

 

Şi câteva imagini din culise :



Această postare este o avanpremieră a articolului pe care îl voi publica în primul număr din revista I'M care va apărea pe 1 iulie. I’M este o revistă de sfaturi, divertisment şi soluţii moderne pentru viaţa de zi cu zi a femeii secolului XXI şi se distribuie gratuit în mall-urile din Bucureşti. 
http://www.immagazine.ro/beauty/clasicul-mereu-nou

Make-up by : Crina Barbu

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
www.crinashop.ro.
 

make-up by Crina Barbu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates